background image
klant testimonials
Klant testimonials Personal Dog training Tante Yo

klant testimonials

Lees hier de klant testimonials en lees wat hun ervaringen zijn.
Bent u benieuwd wat klanten vinden van de hondentrainingen, het dogfood en de zaterdag uitlaatservice van Personal Dogtraining tante Yo?

Heeft u een honden training gevolgd bij tante Yo, of het dogfood gekocht voor uw hond of misschien gebruik gemaakt van de zaterdag honden uitlaatservice?
Wij zijn blij met elke klantervaring!
Dus vragen wij of u het onderstaande formulier wilt invullen. We zullen 1 x per maand onder de klanten die een testimonial hebben ingevuld een kleinigheidje verloten.

Wilt u alstublieft ALLE velden invullen, ook de aantal sterren. Dank u wel.

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

jonge honden training

★★★★☆
4 5 1
Tante Yo heeft bij ons Joep (jack russel kruising) getraind. Joep kwam bij ons toen hij amper een jaar was. We hadden hem net. We moesten Joep nog leren kennen en samen met tante Yo zijn we op ontdekkingsreis gegaan. Wie is Joep en wat hebben we aan elkaar. Inmiddels zijn we aardig aan elkaar gewend geraakt en hebben we mede dankzij tante Yo een hele fijne kameraad erbij. Tante yo heeft veel geduld, passie en vriendelijkheid. Ze maakt een plan op maat met als doel dat de hond tot zijn recht komt. Bedankt voor de fijne training.

TOP !!!

★★★★★
5 5 1
YOLANDA IS EEN UITSTEKENDE COACH: LIEF EN DAADKRACHTIG. .aNGEL MIJN HOND VOND DE TRAINING MET HAAR ERG LEUK! VOOR MENS EN HOND EEN AANRADER OM BIJ HAAR IN TRAINING TE GAAN. ATIE VLETTER

TOP !!!

★★★★★
5 5 1
YOLANDA IS EEN UITSTEKENDE COACH: LIEF EN DAADKRACHTIG. .aNGEL MIJN HOND VOND DE TRAINING MET HAAR ERG LEUK! VOOR MENS EN HOND EEN AANRADER OM BIJ HAAR IN TRAINING TE GAAN. ATIE VLETTER

hAAR KEUZE WAS SNEL GEMAAKT!!!

★★★★★
5 5 1
cHINOUK HEEFT HAAR KEUZE GEMAAKT HOOR, ALS IK HAAR DE KEUZE GEEF PAKT ZE DIRECT JOUW BROKKEN! mooie SITE HOOR, COMPLEET, OVERZICHTELIJK EN OOK NOG EENS LEUK!! bETTY

mijn honden zijn super enthousiast!!!

★★★★★
5 5 1
Bijzondere leuke website met enthousiaste hondenfilmpjes. Op de wandelvideo zie je hoe ze genieten in het bos. Kleintjes zoals mijn lewis en sofie doen volop mee met de grote jongens. En de knabbeltjes van tante Yo als beloning maakt het feest je helemaal compleet!!!Dat is lekker...... Laurian Feith

dogfood

★★★★★
5 5 1
Onze ruwharige teckel is dol op het buffel- en rundvlees. We combineren dit met de geperste brokken waar ze ook dol op is.

Leuke training!

★★★★★
5 5 1
De training was echt hartstikke leuk en erg leerzaam. Raad het iedereen aan!!!!

Aanbeveling

★★★★★
5 5 1
Een goede opvoeding voor een hond is erg belangrijk, een slechte opvoeding geeft probleemgedrag. Dit heb ik ondervonden door jaren lange ervaring in mijn praktijk. Zo erg zelfs dat mensen hun hond in wilden laten slapen. Gelukkig zijn er nog andere oplossingen en heb ik deze mensen doorverwezen naar Tante Yo Pesonal Dogtraining. Het is geweldig om te zien dat al na een paar sessies je een heel ander gedrag van de hond ziet. Een goed concept is het vooral voor familie/puppy training (Housetraining 1 op 1). Samen op 1 lijn zitten voor een goede opvoeding van uw hond geneest en voorkomt probleemgedrag en geeft u weer jaren plezier van uw hond.

Contact Tante Yo

Wilt u een afspraak maken of eerst meer informatie?

Klik op onderstaande button en vul het contactformulier in, Tante Yo zal u zo snel mogelijk terugbellen of mailen.

Contact

0031 (0)6 48311671

tante_yo@hotmail.com